Kerstwens en nieuwsjaarsactie: Word Vriend en maak kans op een coachgesprek

Kerstkaart

Wij wensen je warme kerstdagen en een inspirerend nieuw jaar waarin je durft te dromen en leeft vanuit je talent! 

Toen ik (Mark) tien jaar geleden bij Amnesty International werkte als campagne coördinator, kwam de uitgever mijn afdeling opgelopen in een rood t-shirt waarop in witte letter gedrukt stond: ‘live your dream’. “Wow” dacht ik, “als dat eens kon”. Inmiddels doen we dat en helpen we jonge mensen om het ook te doen. Dat levert veel arbeidsvreugde op.

2016 was dan ook een prachtig jaar voor Mountain Child Care. We gaven trainingen, liepen life changing Quest Treks en als kers op de taart kwam onze Nepalese collega Dilip naar Nederland om ons 5-jarig jubileum bij te wonen. Wat een mooie avond was dat.

Ook 2017 belooft veel goeds! In het voorjaar gaan we o.a. op Quest Trek met jongeren van Blink Now (bekend van de uitzending van Floortje Dessing), SOS Bahini en studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Aventus uit Apeldoorn. Hun reis maakt onderdeel uit van hun afstudeertraject.

Ga jij in 2017 mee op Quest Trek?

Wil jij in het nieuwe jaar meer ontdekken over je talenten en dromen, en een mooi plan maken voor de toekomst? Geef jezelf een mooi cadeau en ga met ons mee op Quest Trek in Nederland of Nepal! Hier staan de data voor de Quest Treks in 2017.

Nieuw. QuestTreks voor volwassenen!

We zien het overal om ons heen: mensen zoeken betekenis in hun leven. Leap Travel, een vernieuwend initiatief van Riksja Travel, biedt twee exclusieve Nepal reizen met een QuestTrek aan voor Nederlandse reizigers. Vertrekdata: 1 april en 14 oktober. Kijk hier voor het programma.

Win een coachingsgesprek

Niet mee op Quest Trek, maar wil je Mountain Child Care en onze missie wel steunen? Voor €50 per jaar word je vriend van Mountain Child Care. Onder iedereen die voor 1 januari 2017 vriend wordt, verloten we twee coachgesprekken met de oprichters: een met Marianne van Wetter en een met Mark Simons. Zo kun je je goede voornemens voor 2017 gelijk in een goed plan vastleggen! Hier lees je meer over hoe je vriend wordt. Ben je al vriend en wil je meedoen met de nieuwjaarsactie? Maak dan voor 1 januari een willekeurige bijdrage over.

Een warme groet van het hele team van Mountain Child Care:

Dilip, Leeza, Prakash, Hedda, Laurette, Lisan, Annemarie, Mark & Marianne

Ps. Mountain Child Care is door de belastingdienst aangewezen als ANBI-instelling. Als je via een periodieke schenkingsovereenkomst een jaarlijkse bijdrage doet (hoe klein ook), dan krijg je tot 50% van je gift terug van de Belastingdienst. Regel het hier.

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen