NEDERLANDSE PARTNERS

Net4kids wil kinderen op een duurzame manier van kansarm naar kansrijk helpen. Samen met lokale partners werkt Net4kids samen om kinderen een kans te geven op een beter leven. Mountain Child Care biedt straatkinderen die kans, een mogelijkheid om zichzelf te ontplooien, en een bijzondere ervaring op te doen om zelfvertrouwen te kunnen ontwikkelen dat juist deze kinderen zo hard nodig hebben.

Het Molenaars Kinderfonds (MKF) financiert kleinschalige projecten die het leven van kinderen beter en aangenamer maken. Kinderen zijn krachtig, maar vaak zijn er omstandigheden die het kind belemmeren zich te ontplooien. Ons doel is om mogelijkheden voor kinderen te creëren waardoor zij weerbaar, zelfstandig en minder afhankelijk worden. Het is hierbij belangrijk dat het project door de gemeenschap ter plaatse wordt opgezet en/of gedragen.

Mountain Child Care helpt Nepalese jongeren om hun eigen toekomst in de hand te nemen en dit sluit aan bij ons doel. Dat hierbij hun doelstelling is om in 2018 een volledig Nepalese staf te hebben, sluit aan bij ons idee over exitstrategie. Dit is voor ons een reden om de eerste volledig Nepalese Quest trek financieel te ondersteunen.

 

Het milieu en de samenleving spelen voor Océ een belangrijke rol. Océ-Nederland ondersteunt onder het motto ‘Kind in Beeld’ projecten die als doel hebben kinderen, waar ook ter wereld, in hun ontwikkeling vooruit te helpen. Bij Mountain Child Care staan talenten van jonge mensen centraal en worden van hieruit ontplooingsmogelijkheden gecreeërd. Deze werkwijze spreekt Océ-Nederland bijzonder aan want ook bij Océ zorgen de talenten van de individuen voor een succesvolle organisatie.

‘Als je weet wat je wilt en wat je drijft, kun je betere keuzes maken. Ik vind het prachtig dat Mountain Child Care dit biedt aan jongeren in Nepal. En bovendien heb ik veel bewondering voor de drive en inzet van Mark en Marianne, die hun eigen hart volgen en het avontuur zijn aangegaan. Dat verdient support.’ Ineke van Zanten, directeur.

 

De wereld wordt mooier als mensen hun hart durven volgen, werk maken van hun talenten en uit volle overtuiging de regie over hun leven nemen. Het is inspirerend om samen met Mountain Child Care programma’s te maken die jong volwassenen in Nepal en Nederland hiertoe uitnodigen. Mark en Marianne zijn hun perfecte rolmodellen. Drs. Marga Rijken, coach.

 

“Als vader van een gezonde, zichzelf enorm ontwikkelende tweeling, in een wereld van weelde en mogelijkheden, ontmoet ik vanuit mijn passie voor mensen ook regelmatig minder bevoorrechten. Graag deel ik. Wat mij persoonlijk raakt in dit project zijn de jongeren, diversiteit, zorg, positieve gedrevenheid, enthousiasme, zorg, ontwikkelingsgerichtheid, professionaliteit en berglandschappen.” Rob d’Hondt, trainer Motivational Interviewing en voorzitter MINTned.

 

notaris hilversum

“Ik heb het geluk gehad om geboren te worden in een omgeving vol mogelijkheden. Wat ik mooi vind aan Mountain Child Care is dat ze kinderen uit kindertehuizen in Nepal meer in contact brengen met de prachtige natuur waarin zij leven (de bergen in Nepal) en dat ze hen leren zien welke mogelijkheden zij zelf hebben in deze wereld. Veel succes!” Mr. Sandra Viveen, notaris.

 

“Tieners helpen in Nepal. Dat spreekt me aan. Hen help ik.” Zonder kansen geen mogelijkheden en zonder mogelijkheden geen kansen. Boven alles vind ik het gewoon leuk om Mountain Child Care op weg te helpen.  Bram van der Velde, journalist.

 

“My father died before I could know him.
My mother was a constant support and inspiration:
intelligent, independent, strong in heart and soul.
I ‘made’ it because she was always there for me.
Mountain Child Care will give these Nepalese  orphans a chance to make it too.

This is why I support this program.”

James Campbell, Business English & Organisational Constellator.

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen