Nieuw: Quest Trek voor volwassenen

We zien het overal om ons heen: mensen zoeken betekenis in hun leven. Leap Travel, een vernieuwend initiatief van Riksja Travel, biedt twee exclusieve Nepal reizen met een QuestTrek aan voor Nederlandse reizigers. Deze Quest Treks zijn speciaal voor volwassenen. Vertrekdata: 1 april en 14 oktober.

De reis bestaat uit twee weken en is opgebouwd uit drie onderdelen:

Landing: de eerste dagen wen je aan Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. We verblijven in één van oudste en rustigste wijken van de stad.

Exposure & Awareness: we reizen naar Pokhara, waar de Quest Trek begint. Tijdens deze zesdaagse wandeltocht in de bergen, zul je onderzoeken wat je drijfveren en unieke talenten zijn. Ook maak je een persoonlijk plan voor de komende jaren dat je helpt je dromen waar te maken.

Purification: eenmaal terug in Pokhara bieden we een aantal opties om de opgedane inzichten rustig te laten bezinken. Je kan kiezen uit een homestay bij het Tharu-volk, leven als een monnik in een Boeddhistisch klooster of een relax-/yoga-programma.

Is dit avontuur iets voor jou, of ken je iemand die dit geweldig zou vinden? Stuur dit artikel gerust door. Zien we je in april of oktober?

Meer informatie over deze reis en hoe je kunt boeken, vind je op de website van Leap Travel.

“Het is een cadeau voor iedereen.” Anke van den Boog, oprichter van Net4Kids over haar Quest Trek. from Mountain Child Care on Vimeo.

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen