5 diamant design

Ga op QuestTrek® in Nepal

en ontdek je eigen talent in een andere cultuur

Als je op zoek bent naar een project in het buitenland waarmee je je eigen grenzen verkent en een bijdrage levert aan een betere wereld, ga dan op QuestTrek® in Nepal. Mountain Child Care zorgt voor een cultureel uitwisselingsprogramma waarbij je Nepalese leeftijdsgenoten die minder privileges hebben genoten dan jij, intensief leert kennen en jezelf bovendien. Dat komt goed van pas bij het maken van belangrijke keuzes. Bijvoorbeeld voor een studie of een baan. Maar ook tijdens je studie, in je relatie en in je werk.

Organiseer een sponsoractie

Het programma kost €1.950,-. Je kunt je ouders lief aankijken, maar je kunt ook een sponsoractie organiseren om het bedrag bij elkaar te krijgen. Het is makkelijker en leuker dan je denkt en het motiveert je voor je reis. Van jouw sponsorbijdrage kan één Nepalese jongere zonder ouders deelnemen aan een persoonlijk leiderschapsprogramma. Dat duurt één tot drie jaar en begeleid hem of haar intensief voorbereid op de maatschappij. In de Quest Trek Kit lees je hoe je dit kunt doen.

Je doet gelijkwaardig mee mee aan het volledige programma, leert van je Nepalese leeftijdsgenoten kennen en deelt elkaars ervaringen. De gemeenschappelijke ervaring schept een band. Je een HD-camera mee waarmee hij of zij een filmisch verslag mag maken van de trektocht en kan inzoomen op culturele verschillen en bijzondere ontmoetingen. Dit blijft een fascinerend, persoonlijk document voor de rest van je leven.

  • -  Kosten: 1.950 euro. Van dit bedrag kan een voormalige straatjongere of jongere zonder ouders deelnemen aan een persoonlijk leiderschapsprogramma van drie jaar. Daarnaast ga je zelf op QuestTrek® in Nepal. Het bedrag is exclusief vliegticket.
  • - Kennis van Engelse taal noodzakelijk.
  • - Leeftijd: 17-23 jaar.
  • - Geschikt voor: avontuurlijke types die weloverwogen keuzes willen maken voor studie of baan en voor betrokken ouders die hun kind een blikverruimende rite de passage willen meegeven.

Interesse of vragen? Download the Quest Trek Kit óf mail of bel Mark Simons

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen