25

Doe een leiderschapsprogramma in Nepal

Voor wie?
In dit programma kunnen medewerkers aan het begin van hun loopbaan of na een belangrijke verandering hun richting (her)bepalen en daar hun kompas op zetten. De QuestTrek® is voor iedereen die voor een belangrijke verandering in zijn of haar leven staat. Bijvoorbeeld als je twijfelt over je baan. Als je als young professional je afvraagt hoe jij en je bedrijf jouw potentieel beter zouden kunnen benutten. Of als je op het punt staat om moeder of vader te worden.
Als je organisatie dermate gereorganiseerd is dat je je werkplek niet meer herkent. Als je voor je pensioen staat. In al deze voorbeelden, en er zijn er nog veel meer te geven, ben je genoodzaakt om nieuwe antwoorden te vinden. De omgeving waar je aan gewend bent, houdt op te bestaan en je moet je weg vinden in je nieuwe realiteit.

Wat?
De QuestTrek® is een zesdaagse persoonlijk leiderschapstocht over de ongeëvenaard mooie Himalaya’s in Nepal waarin je op zoek gaat naar je bezieling. Deze maak je praktisch door een concreet stappenplan te maken voor de komende vijf jaar. Vragen over wie je bent, wat je wilt met je leven en hoe je dat in je werk tot zijn recht laat komen, staan centraal.

Hoe?
Stilte is een belangrijke bondgenoot in deze ‘Trek’. Daarin komen nieuwe mogelijkheden, alternatieven en antwoorden naar boven op de belangrijke vragen voor jou, op dit moment. We weten dat repeterende bewegingen het oplossende deel van je hersenen activeert. Het lopen helpt je om jouw antwoorden te vinden en niet naar huis gaat met die van een ander. We stimuleren je creativiteit en eigenheid met behulp van verschillende technieken, zoals voice dialogue, co-active coaching, motivational interviewing en Theory U. Het bijgaande model illustreert het proces. We dagen je uit om je inzichten in wat wezenlijk voor je is te vertalen in een concreet ontwikkelingsplan met specifieke voornemens & acties.

Waar?
We lopen de QuestTrek® in de Himalaya’s. De uitzichten zijn prachtig, de routes goed te doen en zorgvuldig uitgekozen zodat er geen kans is op hoogteziekte. We overnachten op bijzondere plekken, met zorg uitgezocht en gekozen om de extra dimensie die ze aan deze innerlijke reis kunnen geven. Om je daar met volle aandacht op te kunnen concentreren, zorgen wij dat er aan het einde van de dag een smakelijke maaltijd en een goed bed voor je klaarstaan.

Kosten
€3000,- p.p. inclusief verblijf en vliegtickets.

WeQuest
De QuestTrek® wordt georganiseerd door professionele coaches van WeQuest.

Mountain Child Care
Met je deelname aan de QuestTrek® stel je tegelijkertijd wees- en straatjongeren in Nepal in staat om ook een QuestTrek® te maken. Honderden kwetsbare Nepalese jong volwassenen in Nepal hebben deze trek kunnen maken als begin van een intensief coachings- en stagetraject. Daarmee verbeteren ze hun kansen op de arbeidsmarkt en een betekenisvol leven.

Voor meer informatie, vertrekdata en boekingen mail of bel: Marianne van Wetter.

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen