3 zilver design

Doe een persoonlijk leiderschaps 3-daagse

Stichting Mountain Child Care ontwikkelt met WeQuest effectieve persoonlijk leiderschaps 3-daagses voor  volwassenen en professionals. De leidende gedachte daarbij is dat WeQuest iedereen zinvol werk gunt, geluk in werk en leven en da professionals die hun talent in kunnen zetten in hun werk, effectiever zijn en authentieker. De Quest Dagen en QuestTreks® worden georganiseerd door WeQuest. WeQuest is een sociale onderneming van die Stichting Mountain Child Care sponsort. De QuestTrek® Vrouw & Leiderschap is een van de QuestTreks® die WeQuest aanbiedt.

 

QuestTrek® Vrouw & Leiderschap 

Voor wie?

Voor mensen die zich herkennen in één of meer van de volgende vragen:

P1060729

  • - Sta je voor een belangrijke verandering in je leven?
  • - Wil je opnieuw je positie bepalen?
  • - Voel je dat er een discrepantie groeit tussen wat je doet en wie je bent?
  • - Vraag je je af hoe je met meer overtuiging en impact zaken kunt brengen?
  • - Is je leven een zeven, maar wil je naar die negen?
  • - Ben je nieuwsgierig naar wat je in potentie in je hebt en hoe je dat kunt realiseren?
  • - Merk je dat er op jou anders gereageerd wordt dan op je mannelijke collega’s?

Waarom?
Werk en leven liggen in elkaars verlengde. Als de balans tussen wie je bent en wat je doet klopt, werk je vanuit je talent. Hierdoor kun je excelleren in je werk. Dit verhoogt ook het plezier in je werk, omdat plezier één van de kenmerken is van talent. Met de energie die dit geeft, creëer je resultaten. Je staat sterk in je werk, bent zelfbewust en levert betrouwbare output. Organisaties hebben een masculien DNA. Om die reden organiseren we QuestTreks® voor vrouwen, waarin je elkaar stimuleert en inspireert om je eigen unieke kleur te vinden, koers te bepalen en focus te houden.

Resultaat

P1060683BJe weet waar je voor staat – wat je wilt en kunt. Je werkt met meer focus, bent productiever en hebt meer impact. Je haalt meer energie uit je werk. Je bent in staat om sneller je balans te hervinden na een tegenslag. Je hebt je kernwaarden scherp en concreet vertaald in persoonlijke doelen voor de komende vijf jaar. Je bent in staat om de dilemma’s en problemen die je daarbij tegen gaat komen het hoofd te bieden.

Aanpak
Stilte is een belangrijke bondgenoot in deze QuestTrek®. Daarin komen nieuwe mogelijkheden, alternatieven en antwoorden naar boven op de belangrijke vragen voor jou, op dit moment. We weten dat repeterende bewegingen het oplossende deel van je hersenen activeert. Het lopen helpt je om jouw antwoorden te vinden en niet naar huis te gaan met die van een ander. We stimuleren je creativiteit en eigenheid met behulp van verschillende technieken, zoals  co-active coaching, natuurcoaching, motivational interviewing en Theory U. Voorafgaand aan de QuestTrek® ontvang je van ons een vragenlijst en voeren we naar aanleiding daarvan een intake gesprek met je.

Bekijk de korte film voor een eerste indruk.

Wanneer

P1060712

De voorjaarstrek vindt plaats van 27 maart ‘s avonds tot 30 maart namiddag en de herfsttrek is van 25 september ‘s avonds tot 27 september in de namiddag.

Kosten
De kosten voor deze trek bedragen €825,-. Dit bedrag is inclusief maaltijden en exclusief 21% BTW en accommodatiekosten. Voor de verblijfkosten moet je rekenen op ongeveer € 190,– (afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit iets hoger of iets lager uitvallen). Je ontvangt €100,- vroegboekkorting als je drie maanden voor aanvang van de QuestTrek® hebt overmaakt. Je betaalt dan €725,-.

Trainers

P1060751Dr. Marianne van Wetter, gecertificeerd Co-Active® coach, oprichter en programmaleider van Mountain Child Care.
Drs. Marga Rijken, gecertificeerd Co-Active® coach, NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog en ICF gecertificeerd coach.
Marian Lubbers, natuurcoach met BIG-registratie, opgeleid in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken (Phoenix Opleidingen).

 

Reacties van deelnemers
“Ik wist niet zo goed hoe ik verder moest met alles wat ik wilde en kon. Door mee te gaan op de QuestTrek® kreeg ik het vertrouwen in mezelf en mijn omgeving terug en ontdekte ik waar de weg voor mij verder ging. Ik heb gelijk mijn bureau opgeruimd toen ik thuis kwam en ben vol nieuwe energie aan de slag gegaan. Het was een groot cadeau voor mezelf.”

Reacties Quest Trek Vrouwelijk Leiderschap zonderlogo“Een aantal puzzelstukjes van mijn levenspuzzel liggen na de QuestTrek® op de juiste plaats. De openheid en het vertrouwen van begeleiders en deelnemers maakten de trek tot een bijzondere ervaring.”

 

Voor meer informatie en boekingen
Mail of bel:

Marianne van Wetter                                               Marga Rijken

marianne@mountainchildcare.org                     marga@mountainchildcare.org

06-22 047 996                                                         06-295 388 48

Download hier de flyer of surf naar de website van WeQuest.

Voornaam + achternaam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Aanvragen